Kvalitet

Eftersom vi er et mindre familiefirma deltager alle vores medarbejdere i rengøringen. Dette gør at vi med sikkerhed kan sige, at alle medarbejdere ved hvad der foregår hos den enkelte kunde.

Vi mener at samarbejdet med kunden bliver styrket af, at det er de samme medarbejdere som bliver sat på opgaven fra gang til gang. Det giver tryghed hos vores medarbejdere, at de med tiden kender kunden og opgaven bedre og bedre. Det giver tryghed hos kunden, at det hver gang er de samme medarbejdere der udfører opgaven.

Vi fører løbende kvalitetskontrol hos den enkelte kunde og udarbejder tilstandsrapporter på baggrund af dette. Det gør at vi altid har et godt overblik over hvordan det står til hos kunden.

Det er en ekstra tryghed for os og kunden, og gør at kvaliteten af opgaven altid stemmer overens med det aftalte.

Miljø

Sammen med vores leverandører af sæbe, rengøringsmidler, rengøringrekvisitter og andre redskaber har vi sammensat et program som tilfredsstiller både vores kunder samt vores medarbejdere. Vi stiller store krav til de remedier og midler vi bruger i vores dagligdag for både at skåne kunden samt vores egne medarbejdere.

Svanemærket og EU´s blomsten er certificeringer der gør at vi med sikkerhed kan benytte disse produkter og dermed garantere at vores rengøring skåner miljøet mest muligt.

​Skriv til os for et uforpligtende tilbud

Kontakt på telefon 22 54 43 87 fra kl 7-16.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FLEX RENGØRING & EJENDOMSERVICE ApS

​Kenny Drews Vej 23, 2. th.

2450 København SV.

Kontaktinfo

Tlf.: 22 54 43 87

E-mail: kontakt@flexrp.dk

CVR: 26673577